Bert Varga en Tom Kreuning en Minke de Vroomen

Bert Varga en Tom Kreuning en Minke de Vroomen

Zwanger zijn is een spannende en unieke periode in je leven. Tijdens de zwangerschap gebeurt er veel met je. Je lichaam verandert, je leven verandert. Het is dan goed te weten dat je kunt vertrouwen op deskundige begeleiding van een verloskundige. Wij loodsen je door de zwangerschap, bevalling en kraamtijd heen. Daarbij stellen we jou centraal. Elke zwangerschap verloopt immers anders, dus passen wij ons aan. We houden voor je in de gaten of alles medisch goed gaat en regelen wat nodig is voor een goed verlopende zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Services

  • 24-uurs service
  • Alleen op afspraak

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Ik las in trouw het artikel over thuis bevallen. Typisch Nederlands , status van immaterieel erfgoed. Het spreekt me erg aan. Daar ik zelf elf bevallingen heb gehad. Waarvan acht thuis en de laatste drie vanwege mijn " leeftijd " , laatste bevalling was ik 46 jaar de eerste 21. Ik heb er een boekje over geschreven. " hoe bevalt een elftal. mocht u daar voor belangstelling hebben, dan stuur ik dat graag op. Nu ben ik tachtig en kijk terug op acht mooie thuis bevallingen. Hartelijke groeten Tini Schutte.
Beantwoorden  • 

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verloskundige-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Bert Varga en Tom Kreuning en Minke de Vroomen
Lekerwaard 101
1824HE Alkmaar

+31 (0)6 13329549

Deel deze pagina

Bert+Varga+en+Tom+Kreuning+en+Minke+de+Vroomen img