Ezra Verloskundigen- en EchopraktijkGesloten (di 08.30 - 12.30)

Toon openingstijden

verloskundigen - Ezra Verloskundigen- en Echopraktijk - kaartoverzicht

Ezra Verloskundigen- en Echopraktijk


Vanaf 1 mei 2011 zijn verloskundigenpraktijk Ezra en verloskundigepraktijk Sifra samen gegaan. We gaan verder onder de naam Verloskundigenpraktijk Ezra.

De Praktijk
Verloskundigenpraktijk Ezra staat in Apeldoorn sinds 1971 bekend als de praktijk van mevrouw Kamphuis. Vanaf 1999 zit de praktijk op het Hofveld en heeft de praktijk vanaf 1999 tot 2003, verloskundigenpraktijk Hofveld geheten. Hierna werd de naam veranderd in de huidige naam, namelijk verloskundigenpraktijk Ezra. Vanaf 2003 heeft Suzanne met Mevrouw Kamphuis in de praktijk gewerkt, totdat mevrouw Kamphuis in december 2008 besloot -na 38 jaar- te stoppen met het beroep van verloskundige.

Verloskundigepraktijk Sifra is al meer dan 30 jaar actief in Apeldoorn. Tot 2002 heette de praktijk Brouwer en Straasheijm. In 2002 ging mevrouw Brouwer met pensioen. Mevrouw Straasheijm is verder gaan werken met Saloewa van de Brink, de praktijk veranderde van naam en werd verloskundigepraktijk Sifra. In 2007 is mevrouw Straasheijm met pensioen gegaan.

Vele zwangerschappen zijn begeleid en vele kinderen op de wereld gezet door mevrouw Brouwer, mevrouw Straasheijm en mevrouw Kamphuis. De kans is dus groot dat je van onze praktijken hebt gehoord en er zelfs bent geweest!

Verloskundigenpraktijk Ezra biedt nog steeds de vertrouwde zorg, maar is in de nieuwe vorm opgezet rond maximaal 4 verloskundigen. Door de kleinschalige opzet willen wij jullie beter leren kennen, kunnen we de zorg meer laten aansluiten en kunnen jullie ook meer vertrouwd raken met ons. Ons praktijkpand aan het Hofveld blijft de centrale locatie van waaruit wij werken. Hier hebben wij ook een eigen echoapparaat.
Onze spreekuurtijden zijn ruim en meer afgestemd op de individuele behoefte. Wij werken tijdens het spreekuur met thema’s zodat veel zaken die van belang zijn automatisch met je doorgenomen worden.

Jaarlijks wordt er veel tijd en aandacht besteed aan bij en nascholing. Wij zijn lid van onze beroepsgroep, KNOV, en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van de KNOV.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Ezra Verloskundigen- en Echopraktijk

Services

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Ezra Verloskundigen- en Echopraktijk

  • 24-uurs service
  • zwangerschap
  • kraambed
  • kinderwens
  • bevalling

Openingstijden

Gesloten
Opent vandaag om 8.30
maandag8.30 - 12.30
dinsdag8.30 - 12.30
woensdag8.30 - 12.30
donderdag8.30 - 15.30
vrijdag8.30 - 12.30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verloskundige-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Ezra Verloskundigen- en Echopraktijk
Hofveld 27
7331KB Apeldoorn

+31 (0)55 5333383

Deel deze pagina

Ezra+Verloskundigen-+en+Echopraktijk img