Verloskundigenpraktijk De OoievaarGesloten op zaterdag

Toon openingstijden

verloskundigen - Verloskundigenpraktijk De Ooievaar - kaartoverzicht

Verloskundigenpraktijk De Ooievaar

Gefeliciteerd! Blijdschap, verbijstering, ongeloof, twijfels of uitzinnige vreugde?
Dit allemaal is mogelijk.
Jouw zwangerschap en jullie kindje zijn een wonder, we hopen dat je straks kunt terug kijken op een geweldige tijd in je leven. Wij zullen je daar zo goed mogelijk bij begeleiden. Bij ons staat prettig onderling contact, tijd voor onze cliënten, goede medische zorg, gezelligheid en een beetje humor hoog in het vaandel.

We zijn een kleine verloskundige praktijk en werken met 3 verloskundigen en een assistente. Omdat onze praktijk klein is kunnen we je veel persoonlijke aandacht geven, en zul je niet veel verschillende gezichten zien tijdens je zwangerschap. Tijdens de zwangerschap kom je ongeveer 12 keer op controle, zo leren we elkaar beter kennen en zul je niet een vreemde aan je bed zien als je gaat bevallen. Na de bevalling komen we nog een aantal keren op visite.

WAAR STAAN WIJ VOOR?

We vinden dat zwangerschap en geboorte een natuurlijk proces is. We geloven in het vermogen van vrouwen om zoveel mogelijk op eigen kracht een kind te krijgen en hechten aan de sfeer van privacy en intimiteit die hierbij nodig is. Zoveel vrouwen zoveel bevallingen. Het is voor ons belangrijk dat elke vrouw op haar eigen manier kán en mág bevallen.
Hoe het allemaal ook mag lopen tijdens je zwangerschap en bevalling. Het gevoel dat je alles hebt gedaan om je baby veilig ter wereld te brengen en dat je daarbij liefdevol bent geholpen maakt of je jouw bevalling succesvol kunt noemen of niet. Uiteindelijk maakt het dan niet uit hoe je bevalt: thuis of in het ziekenhuis. Zo kan ook een keizersnede een kroon op je bevalling zijn.

Services

  • 24-uurs service
  • Alleen op afspraak
  • Informatieboekje downloaden
  • Bezorgservice Geboortewinkeltje

Openingstijden

Gesloten
Opent ma 27 may om 8.30
maandag8.30 - 12.30
dinsdag8.30 - 12.30
woensdag8.30 - 12.30
donderdag8.30 - 12.30
vrijdag8.30 - 12.30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verloskundige-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Verloskundigenpraktijk De Ooievaar
Zandoogjes 5
4814SB Breda

+31 (0)76 5148142

Deel deze pagina

Verloskundigenpraktijk+De+Ooievaar img