Verloskundigen Dronten

Gesloten op zaterdag

Toon openingstijden

verloskundigen - Verloskundigen Dronten - kaartoverzicht

Verloskundigen Dronten

Wij zijn een groepspraktijk met vijf verloskundigen: Samen verzorgen wij de begeleiding van de zwangeren, barenden en kraamvrouwen in Biddinghuizen, Dronten, Swifterbant en het buitengebied van de gemeente Dronten.
Wij rouleren in diensten en spreekuren. Wij proberen er zo voor te zorgen dat u iedere verloskundige een keer gesproken en gezien hebt tijdens de controles voordat u gaat bevallen. Zo is de kans het grootst dat er een bekend en vertrouwd gezicht aanwezig is bij de bevalling.

Tijdens de spreekuren krijgen we hulp van onze praktijkassistentes. Zij zullen u op dinsdag en donderdag telefonisch te woord staan. Tijdens de spreekuren maken zij de vervolgafspraken en verrichten bepaalde handelingen.

Van tijd tot tijd is er in onze praktijk een leerling verloskundige die stage loopt. Hij of zij loopt dan mee met de spreekuren, bevallingen en kraamvisites. Afhankelijk van het leerjaar zullen zij ook handelingen verrichten, uiteraard onder onze strikte begeleiding. Indien u hier bezwaar tegen heeft kunt u dit aan ons kenbaar maken.

Services

  • 24-uurs service
  • Alleen op afspraak

Openingstijden

Gesloten
Opent ma 27 may om 9.00
maandag9.00 - 16.30
dinsdag9.00 - 16.30
woensdag9.00 - 11.30
donderdag9.00 - 16.30
vrijdag9.00 - 11.30
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verloskundige-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Verloskundigen Dronten
De Barrage 97
8252HR Dronten

+31 (0)321 382473

Deel deze pagina

Verloskundigen+Dronten img