Sifra Verloskundigen Ede eo

Sifra Verloskundigen Ede eo

Sifra is een verloskundigenpraktijk die al meer dan 25 jaar actief is binnen Ede, Bennekom, Lunteren, de Valk, Wekerom, Otterlo, Harskamp, Ederveen, de Klomp. Eerst onder de naam Maatschap verloskundigen Ede e.o. en vanaf 2008 onder de naam Sifra.

Voor de begeleiding van uw zwangerschap, bevalling en uw kraamtijd zijn onze speerpunten professionele begeleiding en individuele aandacht. We hopen dat wij mee kunnen werken aan een onvergetelijke tijd voor u als aanstaande ouders!

Als praktijk willen we een zo breed mogelijk pakket aan zorg leveren, daarom zijn enkele collega's opgeleid tot echoscopist. Daarnaast is Heleen Som de Cerff opgeleid voor het verrichten van 20-weken echo's. Zij werkt dan ook in FARA, het verloskundig en prenataal centrum in Ede, waar deze gespecialiseerde echo's gemaakt worden. Fara is mede-eigendom van onze praktijk. Annemarie Scherphof zit namens onze praktijk in het bestuur van FARA.

De zogenaamde preconceptionele counseling, ook wel het kinderwensspreekuur genoemd, kunnen wij aanbieden door gekwalificeerde medewerkers. Alineke Klont en Bethine van der Maas nemen deze spreekuren voor hun rekening.

Josien van den Berg en Annemarie Scherphof zijn opgeleid tot versiekundige en kunnen dus een (poging tot) uitwendige versie verrichten indien uw baby rond 36 weken in een stuitligging ligt. In 2008 hebben we het borstvoedingscertificaat behaald. Ook in de zwangerschap zal er al specifieke aandacht zijn voor de (voorgenomen) borstvoedingsperiode.

Maandelijks geven wij voorlichtingsavonden en borstvoedingscursussen en borstvoedingscursussen voor voedende moeders.

Services

  • Online aanmelden voor kraambedcontroles
  • Online aanmelden voor zwangerschapsbegeleiding

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verloskundige-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Sifra Verloskundigen Ede eo
Willem de Zwijgerlaan 1/A
6713NS Ede

+31 (0)318 651556

Deel deze pagina

Sifra+Verloskundigen+Ede+eo img