Verloskundige StadspraktijkGesloten op zaterdag

Toon openingstijden

verloskundigen - Verloskundige Stadspraktijk - kaartoverzicht

Verloskundige Stadspraktijk

We vinden het erg leuk om jou te begeleiden tijdens je zwangerschap, bevalling en kraambed. In deze bijzondere periode in je leven kun je bij ons terecht met al je vragen. We houden jouw gezondheid en die van je kindje goed in de gaten. En onze zorg en begeleiding stemmen we af op jouw wensen.

We werken met acht verloskundigen in twee teams: team Rood en team Blauw. Zo krijg je maximaal met vier verschillende verloskundigen te maken. Omdat we met meer verloskundigen in de diensten werken, is er altijd iemand voor je beschikbaar. Ook als de verloskundige uit jouw team op dat moment met een bevalling bezig is. Wel zo veilig.

Wij bieden ook groepsconsulten op basis van Centering Pregnancy. Kijk voor meer informatie op www.centeringhealthcare.org of onze site.

We zijn een erkend echocentrum. Dit heeft een groot voordeel als de verloskundige graag een echo wil om duidelijkheid te krijgen over de conditie van je kindje. Dat kan vrijwel altijd direct.

Naast de verloskundige zorg bieden wij je nog een aantal extra’s. We zijn als praktijk gecertificeerd voor borstvoeding. Elke maand organiseren we een voorlichtingsavonden. Deze zijn gratis. Eén van onze verloskundigen is speciaal getraind om zwangeren te begeleiden die erg tegen de bevalling op zien. Wil je graag zwanger worden? Kom dan naar ons kinderwensspreekuur.

Services

  • 24-uurs service
  • Babyruimte/verschoontafel
  • Aanpassing van onze diensten op jou persoonlijke wensen

Openingstijden

Gesloten
Opent ma 14 jun om 9.00
maandag9.00 - 17.00
dinsdag9.00 - 17.00
woensdag9.00 - 17.00
donderdag9.00 - 17.00
vrijdag9.00 - 17.00
zaterdagGesloten
zondagGesloten

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verloskundige-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Verloskundige Stadspraktijk
Hanzeplein 1
9713GZ Groningen

+31 (0)50 3610500

Deel deze pagina

Verloskundige+Stadspraktijk img