Verloskundigenpraktijk Harderwijk

Verloskundigenpraktijk Harderwijk

Alle aanstaande ouders in Ermelo, Harderwijk, Harderwijk-Drielanden en Hierden zijn van harte welkom in onze praktijk. Twee teams van elk drie verloskundigen staan je met ervaring, kennis en zorg graag bij.

In het roze en blauwe team werken we kleinschalig: je eigen verloskundigen die je gedurende de hele zwangerschap , bevalling en daarna begeleiden . Je leert elkaar goed kennen en ons doel is dat je met alle vertrouwen het ouderschap tegemoet kunt zien. Door onze krachten en expertise te bundelen bieden we je ook de ervaring, expertise en kwaliteitsborging die je van de grootste en oudste verloskundigenpraktijk in Harderwijk mag verwachten.

Je hebt een kinderwens, bent over tijd of hebt misschien al een eerste zwangerschapstest gedaan. Of het nu je eerste of een volgende zwangerschap is; het is een spannende, heel grote gebeurtenis in je leven. Natuurlijk wil je hierbij begeleid worden door een professioneel, betrokken en zeer kundig team. Een team van verloskundigen en assistentes dat elk jaar bijna 500 vrouwen moeder ziet worden en middels nascholingen en trainingen hun kennis en kunde op peil houdt.

Ondanks dat onze naam dat wel doet vermoeden zijn wij niet alleen in Harderwijk werkzaam. Wij zijn ook de verloskundigenpraktijk Ermelo en ook in Ermelo helpen wij je graag.

Je kunt je direct aanmelden voor het kinderwens-spreekuur of zwangerschapsbegeleiding.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verloskundige-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Verloskundigenpraktijk Harderwijk
Johanniterlaan 3
3841DS Harderwijk

+31 (0)341 460628

Deel deze pagina

Verloskundigenpraktijk+Harderwijk img