Van der Bunt-le Roux

Van der Bunt-le Roux

Wij, Margo van de Bunt en Bianca van der Heijden, zijn verloskundigen die veel waarde hechten aan persoonlijk contact.

Wij zijn werkzaam in Mierlo, Geldrop, Mierlo-Hout, Brandevoort en de Akkers.

De praktijk beschikt over een eigen echospreekuur waar wekelijks echo’s gemaakt worden door een ervaren echoscopiste. Ook bloedafname vindt plaats op de praktijk zodat je daarvoor niet naar het ziekenhuis hoeft.

Korte lijnen naar andere hulpverleners zoals gynaecologen en kinderartsen.

Onze taak is het begeleiden van gezonde zwangeren. Gedurende de gehele zwangerschap controleren wij je zwangerschap om eventuele stoornissen op te sporen. Risicoselectie is dan ook een belangrijke taak van ons. Indien er zich complicaties voordoen, dan sturen we je door naar de gynaecoloog. Hij of zij is de expert in het begeleiden van risicozwangerschappen.

Je vraagt je natuurlijk af hoe een bevalling, speciaal bij jou, zal gaan. Zeker bij een eerste kindje. Best mogelijk dat je dit de eerste maanden voor je uit schuift, zo van "we zien wel", maar langzaam komt waarschijnlijk toch de interesse in het proces.

Helaas is het zo dat dit proces bij iedereen verschillend verloopt en dat het moeilijk is een algemeen beeld te schetsen. Verder kan het ook enorm uitmaken of het een eerste of een volgende bevalling betreft. Ook wij kunnen van tevoren niet precies voorspellen hoe je bevalling zal verlopen. Dit denkt men wel eens, maar dat is van zoveel factoren afhankelijk.

Voor veel vrouwen en hun partner is een cursus een goede manier om zich voor te bereiden. Er is een enorm aanbod op dat gebied: gym, yoga, haptonomie, enz.

En bij ons op de praktijk worden regelmatig voorlichtingsavonden gegeven.

In het kraambed zullen de kraamverzorgster en wij je langzaam wegwijs maken in jonge-ouderland.

Sinds kort bestaat er ook de mogelijkheid om al contact op te nemen met de verloskundige als je nog niet zwanger bent, het graag wil worden en vragen hebt, of ook als het nog niet zo wil lukken.

Wij zijn in staat om je advies en begeleiding te geven en mocht dat gewenst zijn eventueel door te verwijzen naar de juiste deskundigen of instanties.

En zo is de begeleiding van het hele traject van kinderen krijgen in één paar vertrouwde handen

Services

  • 24-uurs service
  • Alleen op afspraak
  • avondspreekuren
  • eigen echospreekuur

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verloskundige-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Van der Bunt-le Roux
Geldropseweg 40
5731AC Mierlo

+31 (0)492 663899

Deel deze pagina

Van+der+Bunt-le+Roux img