De Echocentrum Verwachtkamer

De Echocentrum Verwachtkamer

Echocentrum de Verwachtkamer in Nijmegen is gespecialiseerd in het maken van zwangerschapsecho's, ook wel de 'pretecho' genoemd. Wij werken met hoogwaardige en professionele apparatuur op het gebied van 3D en 4D echo's. In ons echoburo worden de echo's uitgevoerd door een ervaren echografist.

U kunt bij ons terecht voor een normale 2D echo, een 3D/4D echo en bent u alleen nieuwsgierig naar het geslacht, dan is geslachtsbepaling ook een van de mogelijkheden.

De medische echo wordt niet in Echocentrum de Verwachtkamer uitgevoerd. Bij twijfel wordt er advies gegeven en eventueel contact opgenomen met de betreffende verloskundige of gynaecoloog.

Over het algemeen heeft de Verwachtkamer geen wachttijden. Via onze site kunt u online een afspraak maken, zoekt u contact vult u dan het contactformulier in.

Echo's worden gemaakt op maandag, woensdag en vrijdag, maar ook op dinsdagavond of op zaterdag (voor de avonduren en de zaterdag wordt een toeslag van 5 euro berekend). In principe kunnen meerdere personen meekijken, maar bedenk voornamelijk wat prettig is voor jezelf. Voor een overzicht van alle soorten echo's verwijs ik naar de prijslijst.

Services

  • Alleen op afspraak
  • Uitgifte van cadeaubonnen

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verloskundige-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

De Echocentrum Verwachtkamer
Broerdijk 77/A
6523GR Nijmegen

+31 (0)24 6843299

Deel deze pagina

De+Echocentrum+Verwachtkamer img