Marian Karssen verloskunde echoscopie

Marian Karssen verloskunde echoscopie

Als geen ander weet ik dat je verloskundige bent in wisselwerking met de omgeving en met de mensen waarvoor en waarmee je werkt. Het maakt uit of ik iemand begeleid die al meerdere kinderen heeft gehad of iemand die nog moet beginnen aan het ouderschap. Zo zijn er nog veel meer facetten die bepalen hoe de geboorte van een kind wordt beleefd.
Voor mij is het de uitdaging aan te sluiten bij de behoefte van de ouders en de veiligheid van de baring voor moeder en kind in het oog te houden.
Als verloskundige begeleid ik vrouwen en hun partner gedurende zwangerschap, baring en de eerste week na de baring wanneer er een ongestoord verloop kan worden verwacht. Bij complicaties of noodzaak tot overleg is er laagdrempelig contact met andere disciplines. De laatste jaren wordt meer ingezet op geboortezorg als keten, waarbij de ketenpartners elkaar versterken. 
Als stuurgroep lid ben ik actief voor Vita verloskundig centrum Groningen. Vita is een centrum waar screeningsechos plaatsvinden. Vita is opgericht door eerstelijns praktijken in Groningen, maar inmiddels werken we ook samen met een aantal ziekenhuizen.
Als collega verloskundige is Sam Siersema werkzaam in de praktijk. We houden spreekuur in Oude Pekela, Winschoten en Finsterwolde. Op alle locaties bieden we dezelfde kwaliteit van zorg, vooral omdat we de beschikking hebben over een mobiel echoapparaat.
Een verloskundige is in de eerste plaats een begeleider, gids op het pad van zwangerschap en geboorte. In de tweede plaats zijn we samen met een flink aantal collegae verantwoordelijk voor de geboortezorg in de regio.
Wij bieden verloskundige begeleiding in de plaatsen: Winschoten, Scheemda, Nieuwolda, (Nieuw) Beerta, Finsterwolde, Drieborg, Bellingwolde, Vriescheloo, Wedde, Blijham, Oude - en Nieuwe Pekela, Westerlee.
Wanneer je woonplaats niet in het rijtje voorkomt, maar je toch kennis wilt maken. Kom gerust, en we beoordelen of het haalbaar is. Zo niet, dan zoeken we met je een andere verloskundige praktijk.

Services

  • thuisconsulten ruime parkeergelegenheid

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Adres- en contactgegevens

Marian Karssen verloskunde echoscopie
Scholtenswijk 1
9665 KN Oude Pekela

+31 (0)6 23 648 543
info@karssenverloskundigenzorg.nl

KvK

Nummer
63202239

Status
Actief

Deel deze pagina

Marian+Karssen+verloskunde+echoscopie img