Profiel

3
Verloskundig centrum de Wieg
Vrouw /
Winschoten, Groningen


Achtergrond

Een zwangerschap en de geboorte van je baby zijn bijzondere en unieke momenten in je leven.
In dit proces willen wij jullie graag begeleiden.

Wij vinden het belangrijk om ruim de tijd voor jullie te nemen tijdens het spreekuur, bij de bevalling en in het kraambed.
Onze zorg is er een van professionele en persoonlijke begeleiding, betrokkenheid en aandacht. Jij en je partner staan bij ons centraal. We gaan uit van de zelfredzaamheid en autonomie van de vrouw, maar we verliezen daarbij de aspecten van veiligheid en realiteit nooit uit het oog.
Vanuit het uitgangspunt dat een zwangerschap en bevalling natuurlijke en gezonde fases zijn in het lichaam van een vrouw willen we onze zwangere bijstaan met zorg-op-maat, informatie en advies.

We begeleiden zwangeren binnen de gemeenten Oldambt, Menterwolde, Bellingwedde, Pekela en de dorpen Wagenborgen, Hellum en Siddeburen en Slochteren.
Staat je woonplaats er niet bij en wil je graag zwangerschapsbegeleiding van onze praktijk, neem dan contact met ons op.

We bieden naast de gebruikelijke zwangerschapscontroles ook echo\'s , een kinderwensspreekuur, diverse cursussen en informatieavonden aan, zodat je jouw zwangerschap en bevalling op een veilige, plezierige en bijzondere manier kan ervaren.
Na de bevalling kun je o.a. bij ons terecht voor advies over de borstvoeding, kolfverhuur, babymassage en babycoaching.

Werkervaring

Verloskundig centrum de Wieg heeft nog geen verdere informatie ingevuld.

Opleiding(en)

Verloskundig centrum de Wieg heeft nog geen verdere informatie ingevuld.

Prestige

Huidig niveau
3

Voortgang tot volgend niveau
13 / 25