Nieuw Leven Verloskundigenpraktijk

Nieuw Leven Verloskundigenpraktijk

Wij zien het krijgen van kinderen als een bijzondere gebeurtenis. Ook al is het een natuurlijk proces, de meeste mensen zullen het niet zo vaak van zo dichtbij meemaken.

Wij willen samen met de ouders deze ervaring delen en zo begeleiden dat ze een goede start als gezin kunnen maken. Op deze manier kan hopelijk iedereen met een goed gevoel op deze unieke beleving terugkijken.

Om dit te bewerkstelligen vinden wij het belangrijk om de tijd te kunnen nemen voor de (aanstaande) ouders. Dit doen we door extra tijd voor de spreekuren te reserveren. Voor een eerste controle komt dit neer op 45-60 minuten en voor een vervolg controle 15 minuten. Zo hopen we ook te voorkomen dat de wachttijden tijdens het spreekuur te veel oplopen.

Wij maken expres gebruik van avondspreekuren. Op deze manier is het ook mogelijk dat de partners betrokken raken bij de zwangerschap. Vraag dus gerust naar een afspraak in de avonduren als daar behoefte aan is.

Services

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verloskundige-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Nieuw Leven Verloskundigenpraktijk
Jan Luykenstraat 8/P
2985BV Ridderkerk

+31 (0)180 410040

Deel deze pagina

Nieuw+Leven+Verloskundigenpraktijk img