Verloskundig en Echo Centrum Sneek

Verloskundig en Echo Centrum Sneek

Het is het onze ambitie een breed scala aan verloskundige diensten aan te bieden. Zodat je jouw zwangerschap en bevalling optimaal en op de meest verantwoorde en veilige manier kan ervaren.

Indien je onder begeleiding bent bij een andere verloskundige praktijk of huisarts, kun je bij ons terecht voor het maken van medische echo's op verwijzing van jouw eigen verloskundige, huisarts of gynaecoloog.

Zodra je een kinderwens heeft kunt je je samen met je partner bij ons aanmelden voor het preconceptionele spreekuur. Tijdens het consult geven wij informatie omtrent de risicofactoren voor moeder en kind bij een zwangerschapswens.

De meeste bevallingen vinden plaats tussen de 37e en de 42e week van de zwangerschap. Indien er geen medische indicatie is om in het ziekenhuis te bevallen, kunt je zelf kiezen voor een thuis- of poliklinische bevalling.

Vanaf januari 2013 starten wij met CenteringPregnancy, zorg waarbij de zwangerschapscontroles (zoals bijvoorbeeld bloeddrukmeting en groei van de baby) uitgebreid worden met extra tijd en aandacht binnen een groepsbijeenkomst.

In kleine groepen maakt je gedurende 10 bijeenkomsten kennis met de verloskundige en andere zwangere vrouwen met ongeveer dezelfde zwangerschapsduur, de laatste bijeenkomst is na de bevalling. CenteringPregnancy is een methode om ervaringen met anderen te delen hiervan te leren en meer betrokken te worden bij je eigen verloskundige zorg.

Er is aangetoond dat de bijeenkomsten bijdragen aan meer vertouwen in jezelf, je zwangerschap, de bevalling en je rol als moeder. Ook is aangetoond dat deze vorm van zorgt bijdraagt aan het voorkomen van vroeggeboorte.

We nodigen je van harte uit om deel te nemen aan deze bijeenkomsten. Als je nog vragen hebt neem gerust contact met ons op.

Een positieve zwangerschapstest, en dan?

Zodra je een positieve zwangerschapstest hebt kunt je je via deze website bij ons aanmelden. Als je gegevens bij ons binnen zijn gekomen, neemt één van onze assisentes contact met je op voor het maken van de eerste afspraak. Ook kun je ervoor kiezen zelf telefonsich contact met ons op te nemen. Je kunt ons op werkdagen 's ochtends bereiken op telefoonnummer 0515-412480.

Services

  • Alleen op afspraak

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De verloskundige-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Verloskundig en Echo Centrum Sneek
van Giffenstraat 6
8601EX Sneek

+31 (0)515 412480

Deel deze pagina

Verloskundig+en+Echo+Centrum+Sneek img