Profiel

4
Puur verloskundigen
Vrouw /
Schagen, Noord-Holland

verloskundige
Puur verloskundigen

Achtergrond

Puur Verloskundigen is een frisse, nieuwe verloskundigenpraktijk in Schagen en omgeving, met drie ervaren en enthousiaste verloskundigen die vanuit hun hart werken. Wij werken al enkele jaren plezierig samen en vormen een goed team. Gezamenlijk hebben wij een visie ontwikkeld die wij in onze verloskundigen praktijk willen uitdragen: Persoonlijke zorg op ieders beleving en wensen afgestemd, dat is waar wij voor gaan! Wij zien dit als belangrijk ingrediƫnt van een goede samenwerking wat bijdraagt aan de kwaliteit van hoogwaardige zorg.

Persoonlijke zorg

Zwangerschap en bevalling zijn in onze ogen een natuurlijk wonder, zo bijzonder voor iedere zwangere en haar partner, op hun eigen manier. Persoonlijke zorg op ieders beleving en wensen afgestemd, dat is waar wij voor gaan!

24 uur per dag beschikbaar

Wij werken met bereikbaarheidsdiensten en zijn daarmee 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week. De dienstdoende verloskundige is bereikbaar voor alle zorgvragen. Daarnaast houden we meerdere dagen per week spreekuur in Schagen, Anna Paulowna en Tuitjenhorn. Naast spreekuren overdag houden wij ook verschillende avondspreekuren. We leren elkaar tijdens de zwangerschapscontroles kennen. Hierdoor hopen wij jou het vertrouwen te kunnen geven in onze begeleiding tijdens de bevalling en in de kraamperiode. We vinden het belangrijk zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van jou en je partner.

Werkervaring

Bedrijf
Functie
Van
Tot
Puur verloskundigen, Schagen
verloskundige
19 September, 2015
-

Opleiding(en)

Opleiding of diploma
Onderwijsinstelling
Locatie
Behaald / voltooid in (jaartal)
Verloskunde Academie
Verloskunde Academie VAG
Amsterdam en Groningen
2008

Prestige

Huidig niveau
4

Voortgang tot volgend niveau
1 / 50