Puur verloskundigen

Geopend tot 23.45

verloskundigen - Puur verloskundigen - kaartoverzicht

Puur verloskundigen

Puur Verloskundigen is een frisse, nieuwe verloskundigenpraktijk in Schagen en omgeving, met drie ervaren en enthousiaste verloskundigen die vanuit hun hart werken. Wij werken al enkele jaren plezierig samen en vormen een goed team. Gezamenlijk hebben wij een visie ontwikkeld die wij in onze verloskundigen praktijk willen uitdragen: Persoonlijke zorg op ieders beleving en wensen afgestemd, dat is waar wij voor gaan! Wij zien dit als belangrijk ingrediënt van een goede samenwerking wat bijdraagt aan de kwaliteit van hoogwaardige zorg.
Persoonlijke zorg
Zwangerschap en bevalling zijn in onze ogen een natuurlijk wonder, zo bijzonder voor iedere zwangere en haar partner, op hun eigen manier. Persoonlijke zorg op ieders beleving en wensen afgestemd, dat is waar wij voor gaan!
24 uur per dag beschikbaar
Wij werken met bereikbaarheidsdiensten en zijn daarmee 24 uur per dag bereikbaar, 7 dagen per week. De dienstdoende verloskundige is bereikbaar voor alle zorgvragen. Daarnaast houden we meerdere dagen per week spreekuur in Schagen, Anna Paulowna en Tuitjenhorn. Naast spreekuren overdag houden wij ook verschillende avondspreekuren. We leren elkaar tijdens de zwangerschapscontroles kennen. Hierdoor hopen wij jou het vertrouwen te kunnen geven in onze begeleiding tijdens de bevalling en in de kraamperiode. We vinden het belangrijk zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen van jou en je partner.

Services

  • Kindvriendelijke wachtkamer
  • inloop spreekuur
  • baarkruk aanwezig
  • Altijd telefonisch te bereiken
  • kinderwensspreekuur
  • Wij bieden avond- en weekend spreekuur

Openingstijden

Open
Sluit om 23.45
maandag0.00 - 23.45
dinsdag0.00 - 23.45
woensdag0.00 - 23.45
donderdag0.00 - 23.45
vrijdag0.00 - 23.45
zaterdag0.00 - 23.45
zondag0.00 - 23.45

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast
Puur verloskundigen start met Mama café Schagen. Lees meer hierover op: http://www.puurverloskundigen.nl/mama-cafe-schagen/
Beantwoorden  • 
Puur verloskundigen werkt met een wekelijks inloop spreekuur. Meer hierover weten kijk op: http://www.puurverloskundigen.nl/wekelijks-inloopspreekuur/
Beantwoorden  • 

Adres- en contactgegevens

Puur verloskundigen
Zuiderweg 27
1741 NA Schagen

+31 (0)6 30 345 346
info@puurverloskundigen.nl

KvK

Nummer
62309471

Status
Actief

Deel deze pagina

Puur+verloskundigen img